Autó belső tisztítás házilag

Sokan rendelkeznek autóval és megfelelően gondoskodnak is róla. Egy hosszabb út után gyakran elviszik lemosatnia, mivel gyorsan koszolódik, főleg, ha olyan a színe. Sokan azonban nem is gondolna arra, hogy a kárpit is koszolódik. Az autógyártók gondolnak erre és direkt olyan mintájú és színű kárpitot készítenek, amin nem látszik annyira a koszolódás, de az attól még ott van. Ha fontos számunkra a higiénia, akkor érdemes időközönként tisztítani. Leírjuk Önnek, hogy hogy a legcélszerűbb az autó belső tisztítása házilag.

autó belső tisztítása házilag

Az autó belső tisztítás házilag legtöbbször a gumiszőnyegek kiporolásával kezdődik. Ha gumiszőnyegünk van, csak söpörjük le és mossuk le róla a koszt, azonban ha szőnyeggel rendelkezünk, akkor porszívózzuk is ki. Az autó belső tisztítás házilag következő lépése az autókárpit tisztítása. Ebben az esetben sokkal alaposabb munkát kell végeznünk, mivel a szennyeződés nagy része a kárpitokon lesz. Szerintünk a legjobb módszer a bio kárpittisztítás, mivel ezzel a módszerrel védjük a környezetet és allergiás reakciók sem fognak kiváltódni. Nem sok cég végez ilyen tisztítási folyamatot, ezért ha szeretnénk ily módon tisztíttatni az autókárpitunkat, akkor könnyű lesz találni, de mutatunk is Önnek egyet. Az autó belső tisztítás házilag könnyű feladat, ha nem akarunk pénzt kiadni egy cég szolgáltatásaira. Csak vásároljunk egy kárpittisztító habot, fújjuk be a kárpitot és hagyjuk pihenni. Körülbelül negyed óra száradás után dörzsöljük át egy nedves szivaccsal és kész is vagyunk.

Sokan ismerik és használják még az ecetes, szappanos víz keveréket, amit hasonló módon kell alkalmazni, mint a habszappannál. Csak be kell fújni a kívánt részt és hagyni, pihenni, majd letörölni. Tudjon meg többet az autó belső tisztítás házilagról a linkre kattintva!

Hozzászólás